Protectwall termina l'última fase del Hospital de Figueres

Protectwall termina les obres del hospital de Figueres, el projecte ultimat és la tercera fase de la restauració del Hospital, que estava constituida per l'installació del seu panell de protecció mural amb els seus acabats, baranes i parachocs, la instalació de les portes Protectdoor en policarbonat i la rehabilitació dels quirofans complets. Protectwall en aquesta obra ha utilitzat nou sistema de senyalització led en la seva barana, que il·luminarà  els passadissos durant la nit.

passamans amb ledsNumeros incrustados

 

 

Ahir 08/09/2016 s'ha inaugurat la nova planta completament reformada amb l'alcalde de Figueres, amb les millores a la segona planta que s'han fet aquest estiu es tanca un projecte de reformes que haurà durat tres anys i ha suposat una inversió total superior als 400.000 euros.

El punt avui comenta l'obra feta al hospital de Figueres:

"Pel que fa als passadissos, la millora del sistema lumínic, el canvi de color i la instal·lació de plaques protectores a les parets n'han millorat la imatge i han fet que sigui un espai més acollidor, modern i agradable. Aquest també ha estat el moment per col·locar la nova senyalització i canviar la numeració de les habitacions i fer-la més lògica. Són 40 habitacions amb capacitat per a 64 pacients". 

El diari de Girona comenta:

S'ha canviat la imatge dels passadissos i el sistema lumínic, s'han implementat millores en els sistemes tècnics i s'han reformat les habitacions, que ara tindran un millor aïllament tèrmic.