Empresa

                

 

 

Protectwall és una empresa creada amb el fi de garantir als seus clients les millors solucions integrals en el sector de les proteccions. La qualitat, funcionalitat i serveis de Protectwall estan avalats per els nostres nombrosos clients que han confiat en nosaltres per la protecció i decoració de murs i portes en hospitals, geriàtrics, laboratoris industries i comerços.

L'objectiu de la nostra empresa és reduir tots els problemes de manteniment i reduir els costos del nostres client a mig i llarg termini en tot tipus d’instal·lacions.

L’elecció del millor policarbonat compacte i cuidar els detalls ens han fet els líders del sector hospitalari, industrial i hoteler, però l'aplicació del nostre material és infinita.

La nostra línea de panells sanitaris és increïblement versàtil i s'adapta a tots els tipus d’aplicacions i sectors. La seva utilització en gran superfícies, on el transit de persones és molt alt, també ho és el manteniment dels murs que necessita el tancament temporal d'una o varies zones, el nostre panel ajuda a estalviar en costos de manteniment directes i indirectes. Desprès de la seva instal·lació els ambients és poden fer servir de seguida, perquè gracies als nostre pegament i silicones Protectwall que no desprenen ni olors ni fums tòxics, un cop acabada d’instal·lació els nostres clients és

El compromís de Protectwall amb els seus clients va més enllà de la reducció dels costos de manteniment, aquets any hem aconseguit la certificació  BS1-D0 al foc del panell abans i desprès de la instal·lació. Que significa a questa certificació? Que el nostre panel és l’únic qui compleix amb la normativa del foc a nivell nacional i europeu; el material utilitzat per Protectwall és sense PVC halògens ni Clor, cosa que el converteix en un dels materials més segurs en cas d'incendi, tant per les persones com per el medi ambient. La combustió d'aquest material no contribueix al foc, no goteja i els seus fums no son tòxics reduint el perill de víctimes mortals en cas d'incendi.

 

El nostre panell és l’únic del mercat qui compleix amb la normativa BS1-d0, i som els únics que podem certificar vos d’instal·lació conforme amb aquesta normativa.

Dins de la nostra línea de protecció mural trobareu una amplia gamma de productes per les proteccions murals, portes i accessoris, com para-chocs, cantoneres i passamans. Gracies a la  nostra experiència i a un personal altament qualificat podem garantir una perfecta instal·lació. Realitzem projectes a mida amb o sense instal·lació.